Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij je bieden

Wij vragen best wat van je. Maar je krijgt er ook veel voor terug. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Jeugdzorg (te vinden via zoekmachines op internet). Deze worden aangevuld door personeelsregelingen van Jeugdbescherming Gelderland. Een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden lichten we hieronder toe.

Je beloning

 • Goed salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als:
 1. Goed pensioen
 2. 8% vakantietoeslag
 3. 8,3% eindejaarsuitkering
 4. 200 uur verlof (bij een fulltime dienstverband)
 5. Bijdrage aan je ziektekostenverzekering
 6. Vergoeding woon-werkverkeer
 7. Vergoeding dienstreizen
 8. Vergoedingen voor studies en trainingen
 9. Fiscale regeling voor lidmaatschap vakbond of beroepsvereniging
 10. Mogelijkheid van deeltijdwerken of aanvullende verlofsoorten
 11. Laptop, smartphone en wifi (voor ambulante functies)

 

Je contract

Wanneer je bij Jeugdbescherming Gelderland in dienst komt bieden we je standaard een tijdelijk contract aan. Vóór afloop van de tijdelijke contractperiode overwegen we voortzetting van je dienstverband.

Je salaris

Bij aanstelling stellen we je salaris vast. Dit salaris is afhankelijk van de schaal waarin je functie is gewaardeerd en je laatst genoten bruto-inkomen. Het hierop gebaseerde salarisaanbod is niet onderhandelbaar.

Je pensioen

Naast je salaris is je pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Het is immers je inkomen voor later. De pensioenregeling van Jeugdbescherming Gelderland wordt verzorgd door het PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn). Voor informatie kun je terecht op www.pfzw.nl.

Jeugdbescherming Gelderland betaalt maandelijks een pensioenpremie. Daarnaast betaal je zelf ook maandelijks een pensioenpremie. Deze wordt ingehouden op je salaris.

Deelname aan de pensioenregeling is verplicht.

Je verlof

Bij een fulltime dienstverband (36 uur) krijg je bij Jeugdbescherming Gelderland 144 uur basisverlof. Daarnaast heb je 56 uur verlofbudget. Je kunt deze 56 uur flexibel inzetten, bijvoorbeeld als extra vakantie. Maar uitbetaling aan het eind van het jaar is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Je balans

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het draagt bij aan je welzijn. Vraag altijd naar jouw specifieke mogelijkheden met betrekking tot:

 • Thuiswerken
 • Deeltijdwerken
 • Ouderschapsverlof
 • Vitaliteitverlof

 

Je ontwikkeling

Onze mensen maken het verschil. Daarom krijg je bij ons alle kans om je te ontplooien. Natuurlijk kun je rekenen op coaching door je collega’s en leidinggevende. Daarnaast bieden wij een geaccrediteerd opleidingsaanbod, dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling en de herregistratie in het beroepsregister. Mocht je opleidingswensen hebben, dan horen wij deze graag. Of je in aanmerking komt voor vergoeding van kosten en tijd is afhankelijk van je opleidingswens en het beschikbare opleidingsbudget.

Over ons

Je staat er nooit alleen voor.
We werken als een team.

Elk kind verdient het veilig op te groeien. Maar soms zijn er omstandigheden in een gezin waardoor dat (tijdelijk) niet lukt. In Gelderland is het voor zo’n 4.000 kinderen thuis onveilig. Het lukt hun ouders op dit moment niet hen de zorg en opvoeding te geven die zij nodig hebben. Meestal doordat er in deze gezinnen meerdere complexe problemen en omstandigheden tegelijk spelen.

Lees verder