Stages

Bij Jeugdbescherming Gelderland streven we allemaal naar hetzelfde: dat kinderen en jongeren blijvend veilig kunnen opgroeien. Daar zetten we ons elke dag met hart en ziel voor in. Wij doen werk dat ertoe doet. En net zoveel waarde als wij hechten aan het ondersteunen van gezinnen, hechten wij aan het opleiden van toekomstige professionals. Wil jij een stage die er toe doet? Kom dan stage lopen bij Jeugdbescherming Gelderland!

We bieden jou als student de mogelijkheid om, voor jouw opleiding relevante, werkzaamheden uit te voeren onder verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde professional.

We richten ons hierbij met name op 3e jaars studenten die een HSAO-diploma willen behalen met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Een HSAO-diploma is een diploma van een van de volgende HBO-bachelor opleidingen in het hoger sociaal agogisch onderwijs: MWD, SPH, CMV, Pedagogiek, Social Work, Toegepaste Psychologie, Creatieve Therapie en Godsdienst Pastoraal Werk.

Daarnaast bieden we jaarlijks enkele stageplaatsen aan in de volgende vakgebieden:

  • Gedragswetenschappen (ontwikkelingspsychologie/orthopedagogiek)
  • Informatisering en automatisering
  • Kwaliteit en beleid, waaronder de juridische afdeling
  • HR en opleidingen
  • Facilitair
  • Financiële Administratie
  • Secretarieel

Deze stageplaatsen plaatsen we zodra ze beschikbaar zijn ook op deze website.

Gewoonlijk starten de stages in februari en september.

Als er een afstudeeropdracht beschikbaar is plaatsen we deze hier op de website.

Stagevacatures

Durf jij te gaan
en staan voor
de veiligheid van
een kind?

Over ons

Je staat er nooit alleen voor.
We werken als een team.

Elk kind verdient het veilig op te groeien. Maar soms zijn er omstandigheden in een gezin waardoor dat (tijdelijk) niet lukt. In Gelderland is het voor zo’n 4.000 kinderen thuis onveilig. Het lukt hun ouders op dit moment niet hen de zorg en opvoeding te geven die zij nodig hebben. Meestal doordat er in deze gezinnen meerdere complexe problemen en omstandigheden tegelijk spelen.

#jeugdbescherming #gelderland #jeugdzorg #jbgld
#jeugdzorgwerker #vacatureindezorg #vacature
Lees verder
Wij

Podcast

Hoe klinkt een dag als jeugdbeschermer?

Benieuwd hoe een werkdag van een jeugdbeschermer klinkt? Wil je uit de eerste hand ervaringen horen van ouders en jongeren? En wil je luisteren naar samenwerking rondom de veiligheid van kinderen? In onze podcast nemen wij je in vijf afleveringen mee in de realiteit van de jeugdbescherming. Daarin wordt duidelijk dat we allemaal een rol hebben als het aankomt op de veiligheid van kinderen.

Beluister de afleveringen